Dobrodošli na naše stranice!

ProElektronika je online prodavnica i servis posvećen industrijskoj i hobi elektronici. Uz svjetski popularnu Arduino platformu, zaronite u  svijet elektronike i programiranja na uzbudljiv i kretivan način.

U shopu ćete pronaći gotove Arduino setove ali i pasivne i aktivne elektronske komponente potrebne za vaše Arduino projekte. Tu su i setovi za samogradnju i učenje iz raznih oblasti elektronike, kao što su NE555 kola, audio pojacala, tranzistorska pojačala signala itd. A ukoliko vam zafali ideja ili imate kretivan zastoj, posjetite naš blog, tu ćete sigurno pronaći nove ideje za svoj idući vikend projekt.

U našoj ponudi imamo i povoljne dijagnostičke uređaje za automobile, koji predstavljaju dobar izbor za manje servise i pojedince, jer nude odličan omjer cijene i kvalitete.

Prije svega bi izdvojili izvrsnu dijagnostiku Vag Can Pro,odnosno VCP System, koja se na tržištu nalazi od 2008 godine, te se u odnosu na neke konkurentske proizvode ističe po lakoći korištenja. Istu potražite u nasem Shopu. Za detaljan opis dijagnostike posjetite naš Blog, dok priručnik za korištenje mozete pronaći na Download stranici.

Pored prodaje, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i niz usluga i servisa, od kojih bi izdvojili uslugu resetiranja airbag modula/elektronike.

Posjedujemo profesionalne programatore i programe koji nam omogućuju čitanje i resetiranje gotovo svih modula, čime izbjegavate kupovinu novog airbag kompjutera koji u zavisnosti od vozila može da košta i po nekoliko stotina eura.

U ponudi imamo i uslugu individualnog kodiranja VAG (VW,Seat,Audi,Skoda) vozila. Za sve detalje slobodno nam se obratite,kako bi provjerili tehničke mogucnosti izvedbe.

Bez obzira da li ste početnik elektroničar ili ste odavno zagazili u svijet elektronike i auto dijagnostike, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Želimo Vam ugodan boravak na nasim stranicama, i ne zaboravite da se registrujete. ☺

Vaša ProElektronika.